Medarbejdere

Anya Mortensen

Projektchef

6142 0350


Anya Mortensen er direktør for miljø og marketing i HTO Nedrivning og har i mere end 20 år arbejdet som projekt- og afdelingsleder i nogle af landets mest velrenommerede nedrivningsfirmaer.

Anya bidrager med sin store viden om alle aspekter af nedrivning og har særlige kompetencer indenfor miljøsanering og screening af bygninger, hvilket er med til at sikre kompetente forundersøgelser af enhver byggesag, så du ud fra et kvalificeret grundlag kan træffe beslutning om, hvordan din byggesag startes bedst op.

Lars Christensen

Projektchef

31 27 4630


Lars Christensen er direktør for indkøb og produktion i HTO Nedrivning og har med en baggrund som projektleder i en af Danmarks større entreprenørvirksomheder stor byggefaglig indsigt.

Denne indsigt bruger han i samarbejdet og dialogen med rådgivere, bygherre og øvrige faggrupper, når dit nedrivningsprojekt skal planlægges med henblik på at finde optimale løsninger.
Lars ved, hvad der skal til for at skabe det bedste fundament at bygge videre på og sikrer med sin løsningsorienterede tilgang, at alle ressourcer udnyttes fuldt ud fra opstart, så byggeriet kommer godt fra start.