HTO Nedrivning søger formand til nedrivningsopgaver på Sjælland

Har du erfaring med miljøsanering og nedrivning? Og vil du arbejde i en ung og dynamisk virksomhed, hvor du får løn, der modsvarer dine kvalifikationer og tilgang til opgaverne? Så passer du måske ind hos os.

I HTO Nedrivning beskæftiger vi os med alle former for nedrivning, indvendig rydning og miljøsanering af metaller, asbest, PCB, KP og skimmelsvamp. Vi er i vækst - og vi har travlt. Derfor søger vi i øjeblikket formænd, som kan repræsentere virksomheden på byggepladsen og motivere medarbejdere til at yde deres bedste og løse opgaverne professionelt og engageret.

Om stillingen:

Som formand i HTO Nedrivning bliver du en del af et stærkt team, som alle har en byggefaglig baggrund og en professionel tilgang til opgaverne. Dine primære arbejdsopgaver består i at sørge for, at projekterne bliver udført korrekt og inden for tidsplanen. Herudover får du ansvar for at motivere og lede mandskabet på byggepladsen.

Om dig:

  • Har erfaring fra lignende stillinger
  • Er ajour med gældende regler inden for håndtering af asbest, PCB og andre miljøfarlige stoffer
  • Har sans for koordinering, orden og kvalitetssikring
  • Er beslutningsdygtig og ansvarsbevidst

Lønpakken bliver sammensat efter dine kvalifikationer og resultater.

Om os:

HTO Nedrivning er en professionel og kompetent nedrivningsentreprenør med fokus på kvalitet, ansvarlighed og det gode arbejdsmiljø.

Hos os begynder arbejdet allerede i tilbudsfasen, hvor vi indgår i en dialog med kunden og rådgiverne - og bidrager med specialviden for at optimere det konkrete nedrivningsprojekt. Vores ambition er at være den aktør på markedet, som bygherrer og rådgivere taler pænt om – og som de kommer tilbage til. Derfor stiller vi høje krav til vores medarbejderes kompetencer og forventer, at alle opgaver udføres korrekt og indenfor de gældende regler for bl.a. arbejdsmiljø, håndtering af sundhedsskadelige stoffer og affaldssortering. Det betyder, at vi har fokus på tryghed og sikkerhed i byggeriet og arbejder systematisk med forebyggelse på alle niveauer.

HTO Nedrivning blev etableret i 2016 og har i dag domicil i Høje-Taastrup. Vores kunder er både offentlige og private professionelle bygherrer samt entreprenører og rådgivere.

Kontakt

Ansøgning, CV og eventuelle referencer sendes til lc@hto-nedrivning.dk. Vi holder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Christensen på 31274630 eller lc@hto-nedrivning.dk.